FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål. Kontakt os endelig hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her.

Showet varer mellem 1 time og 15 minutter og 1 time og 30 minutter.

Du har flere muligheder for at tage offentlig transport til og fra Birkerød Idrætscenter. Birkerød Idrætscenter kan nås på 5-10 minutter til fods fra Birkerød Station, hvor S-toget (linje E) samt busserne 196, 197, 198, 199 og 500S alle stopper.

Brug evt. www.rejseplanen.dk for at finde din rejse.

Der er 175 afmærkede parkeringspladser ved Birkerød Idrætscenter og 37 nye parkeringspladser ved Søndervangshallen. Vær dog opmærksom på, at der er 3-timers parkering i området op mod svømmehallen. Så husk at stille P-skiven.

Birkerød Idrætscenter har mange besøgende hver dag. I visse tidsrum og i forbindelse med større eller flere arrangementer på samme tid, kan det derfor være svært at finde ledige parkeringspladser langs Birkerød Idrætscenter.

Der henvises til, at du som besøgende benytter alternativ parkering. Der er flere muligheder – og de er alle i umiddelbar nærhed:

  • Birkerød Gymnasium, indkørsel ad Søndervangen lige efter Søndervangshallen.
  • Søholmskolen (afd. Toftevang) som ligger på modsatte side af Bistrupvej. Der er gangtunnel under vejen til Birkerød Idrætscenter
  • P-ring i Birkerød Bymidte, skilte viser vej fra bl.a. Toftevangen.

Tag af sted 5 minutter før end du plejer, så når du frem til tiden alligevel og undgår parkeringsudfordringer.

Der er to handicappladser ved Birkerød Idrætscenter og to pladser ved Birkerød Svømmehal. Ved Søndervangshallen finder du også to handicappladser.

Ønsker du at købe billet til handicappet med ledsager, så send da venligst en besked til via kontaktformularen i bunden af forsiden. Der er kun få handicapbilletter til rådighed.

Ledsager betaler ikke entré.

Der sælges både popcorn, snacks, juice og vand. Vi arbejder desuden på at få en kaffebod og lidt fra bageren. Vi opdaterer her på siden inden showstart om det lykkes.

Foran scenen vil musikken være højere, da højttalerne er placeret i hver side af scenen.

For nogle vil det føles for højt. Men hvis vi skruer ned, vil dem bagerst ikke kunne høre musikken ordentligt.

Vi anbefaler derfor ørepropper hvis man vil op og stå tæt på scenen eller alternativt, at man holder sig lidt længere tilbage.

Vi kan ikke garantere salg af ørepropper på dagen, så tag selv med hvis du vil tæt på scenen.

HAR DU ANDRE SPØRGSMÅL?